​Kärcher-tuotteet Jyväskylä

Parhaat apurit arkeen löydät Kärcher-tuoteperheestä. Nyt voit vuokrata Rent-it Jyväskylästä pesurit eri käyttötarkoituksiin ja lehtipuhaltimen. 

Tuotteet on kätevä noutaa Seppälän Prisman pihalta ABC Pesukadulta. Saat meiltä kattavat käyttöohjeet ja perehdytyksen tuotteiden turvalliseen käyttöön.

Hinnat alk. 20 / vrk ja S-Etukortilla saat vuokrauksista Bonukset päälle.

KÄRCHER LEHTIPUHALLIN LB 930/36 Bp

Akkukäyttöinen Kärcher lehtipuhallin on tehokas, hiljainen ja ympäristöystävällinen. Lehtipuhaltimella poistat lehdet, roskat ja muut jätteet salamannopeasti, erityisesti vaikeapääsyisiltä alueilta. Mukana akkulaturi

– Vuorokausi 30 €

KÄRCHER TEKSTIILIPESURI PUZZI 8/1 C

Ammattikäyttöön soveltuva tekstiilipesuri / painehuuhtelukone. Esimerkiksi sohvien, mattojen ja autonpenkkien puhdistamiseen. Pesuri suihkuttaa pesuaineliuoksen pestävälle pinnalle ja imuroi sen heti tehokkaasti pois.

– Vuorokausi 40 €
– 2 vuorokautta 55 €

KÄRCHER IKKUNAPESURI WV 6 PLUS

Kärcher WV 6 Plus -ikkunapesurilla ikkunoiden sekä kodin muiden kovien sileiden pintojen puhdistaminen on todella tehokasta. Kätevän suihkepullon, mikrokuituliinan ja tehokkaan akkukäyttöisen ikkunapesurin yhdistelmällä saat helposti raidattoman kirkkaat ikkunat.

– Vuorokausi 20 €
– 2 vuorokautta 30 €

KÄRCHER PAINEPESURI HD 5/15

Pienikokoinen ja kevyt HD 5/15 C kylmävesipesuri sopii monipuoliseen ammattikäyttöön.  EASY!Force -pesukahva käyttää korkeapainesuihkusta syntyvää rekyylivoimaa liipaisimen painamiseen, mikä vähentää käyttäjältä vaadittavan puristusvoiman nollaan.

– Vuorokausi 45 €
– 2 vuorokautta 60 €

KÄRCHER YHDISTELMÄKONE BR 30/4

Helppokäyttöinen ja ketterä, pystymallinen, pienikokoinen ja kevyt yhdistelmäkone. Moppiin verrattuna puhdistustulos on paljon perusteellisempi 10-kertaisen pintapaineen ja harjan korkean pyörimisnopeuden (1500 rpm) ansiosta. Tehokas imu jättää lattian kuivaksi pesun jäljiltä ja auttaa ehkäisemään liukastumisen vaaraa.

– Vuorokausi 45 €
– 2 vuorokautta 60 €

 

 

 

Maksaminen


Maksu suoritetaan toimipisteessämme kaluston noudon yhteydessä.

Maksuvälineiksi meillä käy käteinen ja/tai pankkikortti.

Maksusta saa Bonusta S-Etukortilla.

Varaus ja tiedustelut soittamalla: 010 767 3293 (0,0835 €/puh.+0,1209 €/min)