Kärcher-tuotteet

Rent-it vuokraa myös laadukkaat ja luotettavat Kärcher tuotteet puhdistukseen ja siivoukseen. Kärcher-tuotteet vuokraat soittamalla.

Kärcher Puzzi 8/1 C tekstiilipesuri

Kärcher tekstiilipesuri Puzzi 8/1C

Tekstiilipintojen entistä nopeampaa ja tehokkaampaa puhdistusta varten käytämme nyt tehokkaampaa turbiinia. Tämä innovaatio mahdollistaa puhtaiden pintojen saavuttamisen entistä pienemmällä vesimäärällä ja nopeuttaa samalla pinnan kuivumista. Suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, uusi painehuuhtelukone tarjoaa päivittäiseen puhdistukseen täydellisen ratkaisun. Pesuaineliuos puhdistaa tehokkaasti pinnan, ja voimakas imutoiminto poistaa lian ja suurimman osan kosteudesta joko yhdessä kertaa tai kahdessa tehokkaassa työvaiheessa.

Erinomainen puhdistustulos

Tekstiilipintojen syväpuhdistukseen tarkoitettu laite hyödyntää tehokasta imuturbiinia, joka varmistaa nopean kuivumisen. Tämä taas tarkoittaa, että puhdistetut pinnat ovat käyttövalmiita lyhyessä ajassa. Laite tarjoaa erinomaisen puhdistustuloksen, jonka tehokkuus on havaittavissa välittömästi.

Ergonomisesti muotoiltu kalustesuutin

Suuttimen ja liipaisimen käyttö onnistuu tukevasti yhdellä kädellä. Monipuolinen pidike tarjoaa mahdollisuuden useisiin kiinnitystapoihin. Punainen suutinkärki varmistaa optimaalisen vedenkulutuksen.

Vuokrahinta:
Vuorokausi 40 €
2 vuorokautta 55 €

Kärcher HD 5/15C painepesuri

Kärcher painepesuri HD 5/15C

Kevyt ja kompakti kylmävesipesuri soveltuu monipuoliseen ammattikäyttöön. Pesuria voi käyttää mukavasti pysty- tai vaaka-asennossa ergonomisen suunnittelun ansiosta. Nerokkaan säilytyssysteemin ansiosta pesuvarusteet kulkevat kätevästi mukana ja ovat aina helposti saatavilla. Messinkipäädyllinen pumppu ja automaattinen lepopaineenalennin varmistavat pitkän käyttöiän ja luotettavan toiminnan. EASY!Force -pesukahva hyödyntää korkeapainesuihkusta syntyvää rekyylivoimaa liipaisimen painallukseen, mikä vähentää käyttäjän tarvitsemaa puristusvoimaa nollaan.

Liikkuvuus

Kantokahva helpottaa laitteen nostamista ja siirtämistä. Ulosvedettävä aisa vapautetaan painamalla nappia. Kompaktit mitat säilyvät ennallaan.

Monipuolisuus

Voidaan käyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. Vaaka-asennossa pyörät eivät kosketa maata, mikä varmistaa pesurin vakaan paikallaan pysymisen. Pesuvarusteille on varattu omat säilytystilat.

Vuokrahinta:
Vuorokausi 45 €
2 vuorokautta 60 €

Kärcher BR 30/4 yhdistelmäkone

Kärcher yhdistelmäkone BR 30/4

Pystymallinen, kompakti ja kevyt yhdistelmäkone muistuttaa mattoimuria, säilyttäen samalla mattoimurin ketteryyden ja helpon käytettävyyden. Puhdistustulos on huomattavan perusteellinen, kiitos 10-kertaisen pintapaineen ja harjan korkean pyörimisnopeuden (1500 rpm). Likaveteen ei tarvitse koskea, sillä se imetään suljettuun säiliöön. Kone puhdistaa tehokkaasti sekä eteen- että taaksepäin. Tarvittaessa pesu voidaan suorittaa kahdessa vaiheessa, erityisesti silloin, kun lika on voimakkaasti pinttynyt. BR 30/4 C on tehokas laite 20 - 200 m² kokoisille alueille. Voimakas imuteho jättää lattian kuivaksi pesun jälkeen ja auttaa ehkäisemään liukastumisen vaaraa. BR 30/4 C on ihanteellinen valinta kovien lattiapintojen puhdistukseen, kuten kaupoissa, ravintoloissa, huoltoasemilla, hotelleissa, ruokapaikoissa sekä kuntosalien ja urheiluhallien pukuhuoneissa.

Vuokrahinta:
Vuorokausi 45 €
2 vuorokautta 60 €

Kärcher ikkunapesuri WV 6 Plus

Kärcher ikkunapesuri WV 6 Plus

Kärcherin WV 6 Plus -ikkunapesurissa yhdistyvät huippuluokan suorituskyky ja erinomainen puhdistustulos. Tämä tehokkain akkukäyttöinen imevä ikkunapesuri tarjoaa 100 minuutin akkukeston ja digitaalisen jäljellä olevan ajan näytön, mikä auttaa sinua suunnittelemaan työskentelyäsi entistä paremmin. WV 6 Plus -malli keltaisena sisältää laitteen lisäksi suihkupullon, laturin, puhdistusliinan ja ikkunapesutiivisteennäytteen (20 ml).

Parannettu imusuulaketekniikka

Innovatiivinen pitkä imusuulake tekee käytöstä entistä joustavampaa ja soveltuu käytettäväksi lattian rajaan asti.

Pidennetty akun toiminta-aika

Ikkunanpesua voidaan suorittaa keskeytyksettä, sillä akun kesto voi olla jopa 100 minuuttia.

Irrotettava imusuulake

Imukumi on vaivattomasti irrotettavissa puhdistusta varten käytön jälkeen.

Vuokrahinta
Vuorokausi 20 €
2 vuorokautta 30 €

Kärcher LB 930/36 Bp lehtipuhallin

Kärcher lehtipuhallin LB 930/36 Bp

Tehokas, taloudellinen ja ympäristöystävällinen akkukäyttöinen lehtipuhallin käsittää kaikki nämä ominaisuudet. Se poistaa lehdet, roskat ja muut jätteet erittäin nopeasti, erityisesti vaikeapääsyisiltä alueilta. Lisäksi se on niin hiljainen, että voit käyttää sitä meluherkillä alueilla, kuten asuinalueilla tai koulujen ja sairaaloiden läheisyydessä - jopa yöllä. Laite ei tuota haitallisia päästöjä, jotka voisivat vahingoittaa ympäristöä. Lehtipuhallin on erittäin mukava käyttää, ja sillä on uskomattoman alhaiset käyttö- ja ylläpitokustannukset.

Metallikaavin

Poistaa vaivattomasti tarttuneet roskat samalla suojaten puhallusputken päätä vaurioilta.

Suurnopeussuutin

Keskittää puhallustehon pienemmälle alueelle ja poistaa vaivattomasti märät lehdet ja kosteat jätteet.

Portaaton puhallustehon säätö ja turbopainike

Optimaalisen puhallusnopeuden säätö ja tarvittaessa suorituskyvyn tehostaminen. Helppo hallita, kun poistetaan märkiä lehtiä ja muuta tarttunutta likaa.

Vuokrahinta:
Vuorokausi 30 €

Aukioloajat ja noutopisteMA-PE klo 8-20
LA klo 8-18
SU klo 10-18

ABC Pesukatu
Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä
(Seppälän Prisman pihassa)

Maksaminen


Maksu suoritetaan toimipisteessämme kaluston noudon yhteydessä.

Maksuvälineiksi meillä käy käteinen ja/tai pankkikortti.

Maksusta saa Bonusta S-Etukortilla.