JBL kaiuttimet

Loistavan äänenlaadun ja basson tarjoavat JBL bilekaiuttimet nyt valikoimassa. Varaa soittamalla tilaisuutesi sopiva kaiutin ja nosta tunnelma kattoon. Party rock with JBL!

JBL PartyBox 710

JBL PartyBox 710

Kaikkien juhlien keskipiste

Roiskeenkestävä PartyBox 710 muuttaa seuraavan tapahtumasi todelliseksi juhlaksi, konsertiksi tai yökerhoksi. Ainutlaatuisella ja värikkäällä, JBL Original Pro Sound -ääneen synkronoidulla valoshow’lla. Välitön musiikkiyhteys luodaan voimallisella 800 watin upealla JBL Original Pro -äänentoistolla. Tarkka äänentoisto saadaan kahdella 2,75 tuuman diskanttielementillä ja kahdella 8 tuuman bassolla sekä viritetyllä bassorefleksiportilla – musiikki soi niin lujaa, että rytmin kirjaimellisesti tuntee.

Minimalististen ja intuitiivisten yläpaneelin ohjainten sekä PartyBox-sovelluksen ansiosta voit luoda aivan uudentasoisia musiikillisia ja visuaalisia elämyksiä. Voit personoida sekä välkkyvät strobovalot että diskanttielementeistä ja bassontäyteisistä woofereista lähtevän uskomattoman äänen. Kaiuttimessa on vankat pyörät sekä kahva, johon on helppo tarttua – hauskanpito jatkuu siellä minne juhlat siirtyvät. Huolehdit vain verkkovirrasta, 230V.

Vuokrahinta

Vuokraa tämä juhlien keskipiste hintaan 39€/vrk

JBL PartyBox 310

JBL PartyBox 310

Uskomatonta JBL-äänentoistoa

Mahtava ääni, ällistyttävät valot sekä uskomaton teho erottavat tämän kaiuttimen muista. JBL PartyBox 310 -kaiuttimen kyky siirtää täydet bileet kannettavaan roiskeenkestävään äänentoistolaitteeseen on vertaansa vailla. Voit laittaa suosikkisoittolistojasi soimaan missä tahansa, aina illanvietosta kotona rannan tanssibileisiin. Koe mahtavia bileviboja 240-wattisella, JBL:lle ominaisella äänentoistolla sekä synkronoidulla, rytmiä tahdittavalla valospektaakkelilla. Kytkemällä virtajohdon voit pitää tunnelman katossa koko yön. Vaihtoehtoisesti voit rullailla leiritulelle ja hyödyntää kaiuttimen vaikuttavaa 18 tunnin akunkestoa. JBL PartyBox 310 -kaiuttimella laitat bileet käyntiin.

Vuokrahinta

Vuokraa tämä uskomaton kaiutin hintaan 34€/vrk.

JBL PartyBox On-The-Go

JBL PartyBox On-The-Go

Juhlat missä tahansa

JBL PartyBox On-The-Go Essential -kaiuttimella voit sekä nähdä ja kuulla että tuntea rytmin, olitpa sitten rantajuhlissa tai festivaaleilla. Voit kääntää JBL Pro -äänentoiston 100 watin teholle. Upeat valotehosteet synkronoituvat äänen kanssa. Soita suosikkikappaleitasi Bluetooth-yhteyden tai USB-, AUX- tai TWS (True Wireless Stereo) -liitännän kautta ja laula ystäväsi kanssa sielusi kyllyydestä JBL:n langattomilla mikrofoneilla. Voit myös käyttää kitaraliitäntää soittaaksesi kappaleen mukana. JBL PartyBox On-The-Go Essential sisältää kaiken, mitä tarvitset juhlien käynnistämiseen ja mukana kuljettamiseen: pullonavaajan, pehmustetun olkahihnan, ladattavan akun ja luokituksen IPX4 roiskesuojauksen.

Vuokrahinta

Vuokraa tämä näppärä kaiutin hintaan 29€/vrk.

Aukioloajat ja noutopisteMA-PE 8-20
LA 8-18
SU 10-18

ABC Pesukatu
Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä
(Seppälän Prisman pihassa)

Maksaminen


Maksu suoritetaan toimipisteessämme kaluston noudon yhteydessä.

Maksuvälineiksi meillä käy käteinen ja/tai pankkikortti.

Maksusta saa Bonusta S-Etukortilla.