Skoda Kodiaq 4x4

Vuokraa tilava Skoda Kodiaq 4x4 nelivetoinen henkilöauto

Nauti suuremmasta tilasta ja nelivedon tehosta matkoillasi.

Automaattivaihteinen Skoda Kodiaq on erinomainen valinta, kun tarvitset lisätilaa ja vetovoimaa. Vaivattomasti ajettava neliveto tarjoaa tilaa ja mukavuutta kaikille viidelle matkustajalle. Vetokoukulla varustettu Kodiaq soveltuu täydellisesti vaikkapa venetrailerille tai hevoskärrylle.

Vuokraukseen sisältyy liikenne- ja kaskovakuutus, mutta 15 € lisämaksusta voit ottaa Rent-it Turvan ja laskea omavastuun vain 250 euroon. Esittämällä S-Etukortin vuokrauksen maksun yhteydessä saat vuokrauksesta myös Bonusta - asiakasomistajuus kannattaa!

Mikäli haluat lisätietoja, FAQ-osiossa on kattavasti tietoja vuokrauksesta. Tutustu myös pakettiautoihin isompia tai pienempiä kuormia varten!

Mitat

Kantavuus 643 kg
Tavaratilan pituus 100 cm
Korkeus 80 cm
Leveys 100 cm

Maksaminen

Maksu suoritetaan toimipisteessämme kaluston noudon yhteydessä.

Maksuvälineiksi meillä käy käteinen ja/tai pankkikortti. Maksusta saa Bonusta S-Etukortilla.

Liikenne- ja kaskovakuutus: omavastuu 950 €
Rent-it Turva +15 € / vuokraus: omavastuu 250 €

Varaa Skoda Kodiaq 4x4

Lisävarusteet

Täydennä Skodaa käytännöllisillä ja laadukkailla lisävarusteilla. Meiltä löydät peräkärryt, trailerit sekä Thulen suksi- ja pyörätelineet, jotka tekevät matkastasi mukavamman ja helpomman. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat varusteet. Lisävarusteet ovat vuokrattavissa erikseen.

Thulen suksi- ja pyörätelineet

Olitpa sitten suuntaamassa talven hiihtoreissulle tai kesän pyöräilyseikkailuun, Thulen telineet tarjoavat turvallisen ja helpon kuljetusratkaisun.

Peräkärryt ja trailerit

Täydellinen pari vetokoukulliselle Skodalle! Kärryjä löytyy pienestä avokärrystä aina auto- ja venetrailereihin.