Vuokraa kesätuotteet

Tutustu Rent-itin monipuoliseen kesätuotevalikoimaan 2024. Vuokraa soutuveneet, SUP-laudat, metallinpaljastimet ja sähköpyörät Jyväskylässä. Saat S-Etukortilla Bonusta.

Aloita kesäseikkailusi nyt!

Fatbike sähköpyörä

Sähköpyörä tarjoaa mukavan ajokokemuksen kaikenlaisilla alustoilla. Leveät renkaat tarjoavat erinomaista pitoa ja vakautta.

Sähköpyöriä vuokrattavana 2 kpl.


Soutuvene

Nauti upeista maisemista ja vesiretkestä Päijän 471 Syvänne Limited Edition -soutuveneellä, joka on varustettu Aerot® Ote -airoilla.

Vene sijaitsee Palokkajärvellä.


SUP-lauta

Vuokraa AQUATONE Flame tai Wave ja nauti vesillä liikkumisesta. Molemmat mallit tarjoavat hyvän vakauden ja sopivat eri taitotasoille.

SUP-lautoja on vuokrattavana 2 kpl.


Metallinpaljastin

Garrett Ace 400i on helppokäyttöinen ja tehokas työkalu, joka auttaa sinua löytämään syvälläkin olevat metallit nopeasti ja helposti.

Syvyydenmittaus on neliportainen (5, 10, 15 ja 20 cm).


JBL Partybox-kaiuttimet

Loistavan äänenlaadun ja basson tarjoavat JBL bilekaiuttimet nyt valikoimassa. Varaa soittamalla tilaisuutesi sopiva kaiutin ja nosta tunnelma kattoon!

Löydät valikoimastamme kolme erikokoista JBL Partybox-kaiutinta.


Palju

Rentoudu ja nauti yhteisistä hetkistä perheen tai ystävien kanssa paljussa.

Tilava 6-8 hengen paljukärry on kevyt vedettävä pienemmälläkin autolla ja B-ajokortti riittää.


Kesäreissua tiedossa?

Vuokraa Skoda Kodiaq
alk. 49 € / 2 h

Nauti suuremmasta tilasta ja nelivedon tehosta matkoillasi. Vetokoukulla varustettu Skoda Kodiaq soveltuu täydellisesti vaikkapa venetrailerille tai hevoskärrylle.

Vuokraa Thule
alk. 12 € / vrk

Laadukkaat polkupyörätelineet ja suksiboksit nyt meiltä. Vuokraa seuraavalle lomallesi monipuolinen polkupyöräteline tai suksiboksi.